Pages

Saturday, March 19, 2011

aku jeles...

eeee.....
jeles pulak aku tengok orang lain dapat gi pesta belon panas kat putrajaya tu... pagi tadi abang aku da plan nak bawak kitorang sume gi sana... tapi skali tu ujan la pulak... bukan aku tak bersyukur bila Allah turunkan hujan rahmat tu... cuma aku ase teringin nak gi... lagi pun aku bukannya slalu dapat kuar uma... skali skala nak jugak aku kuar berjalan2... huhuhu...
( tetibe aku ase macam orang jakun pulak )

bengong punye ct... hahaha...

tapi kan,ni aku nak tukar topik lak... masa aku baru2 ngaja kat skola dulu, aku ase macam tak sabar2 nak abis ngaja... tapi ni bila dah abis ni, ase rindu lak kat budak2 yg nakal dan aktif tu... huhuhu... pe pun lusa dak2 skola da abis cuti da... tapi aku masih lagi dalam mood cuti skola yang sangat panjang... bila la aku nak cari keje ag...

anyway, next week my nae omma and nae appa nk datang cni.. huhuhu...manyak tak sabar maa... rindu sangat2... padahal bukan lama sangat aku tak jumpa diorang... tapi tu la... dulu macam tak berapa nk rindu2 sangat... skang ni je terlebih2... aku pun tak tau kenapa bila umur dah meningkat ni ase macam nk manja lebih2 ckit ngan mak abah aku... huhuhu...

( ct, ko sangat mengada )

then maybe bila mak abah aku balik kampung aku pun ikut skali kot... agpun 2hb April ni spupu aku nak tunang... satu2nya anak mak tam aku... takkan tak gi an... die 2bradik... tp abang die OKU... walaupun majlis tu cuma majlis bertunang je, tapi aku nak jugak join... nak merasa majlis sendiri entah bila kn... ne tunggu nae sarang masuk meminang... hahaha...

( cik ct sudah mula menggatal )

lepas balik dari kampung baru aku start cari keje... ni pun wet gaji 3bulan aku jadi cikgu ganti pun tak dapat ag... bila la nk dapat.... yang aku tau, dapat je wet gaji, aku nak amek lesen kete... hahaha... moto pun tak tau bawak...

da la... aku nak ulang tengok shinee hello baby la... next time aku share cite merapu aku ag ek... hahaha...

salam...

jalga...

p/s : mane la orang dalam uma ni... bile diorang nak balik... boring siout....hahahahaha....

3 komen budak comel:

mas-ita said...

cehhh..
nk ckp aku pn xdpt gi taun nie..
sib bek dpt la gak tgk time karnival ritu...hoho
da dok jauh ni mmg xdpt lar...lalala...
paper pn esk kn ader....hehehe..

bUtAnG bUtT0n said...

heh...sok pn aku xdpt g...
abg aku kte de hal la pulak...
at least ko g ar jgk time karnival...
aku xdpt lgsg...
huhuhuahaha

Dda Ly said...

uwaaa saye pon jeles tgk org len dpt pgi saye tak dpt..:( tingin nak pgi...huhu

p/s : followed u back..thanks yee..:)