Pages

Thursday, June 23, 2011

Ip0H mALi...

hai guys...lama xjumpe korang kan...huhuhu...anyway...lepas konvo,buntu seketika ape nak share ngan korang...hmmm... lepas konvo, aku ikut akak ipar aku gi ipoh...tolong jaga anak die time die mesyuarat 3 hari 2 malam kt sane...

kami gerak ke sana naik ETS (Electric Train Services)... huhuhu... syok jugak la...selesa...peramugari pun lawa2... hahaha... macam pelik lak bila aku yang kate gitu... hahaha... tapi ok la neaik ETS drpd naik KTM... ciap ade tandas ag... orang yang pernah naik tau la kot... tp ni pndapat aku je... mybe pd orang len, xbest... huhuhu...

Electric Train Services (ETS)
hmmm... sepanjang aku kt ipoh,kami duk kt Tower Regency Hotel & Apartment... leh tahan la... tp yg bestnye... makan sedap... huhuhu... tak leh lupe lasagna die... peh... huhuhu...

pejam celik,pejam celik, da pun 3 hari 2 malam kat ipoh... so ne balik semula ke bangi... same gak macam datang... balik pun naik ETS sampai KL Sentral... time tunggu tren nak gerak tu, aku terpandang la sorang mamat ni... dr jauh, siyus aku kate, macam artis korea... dress up die sume... aku ni kalau bab2 yg de kaitan ngn korea memang gile jap... hahaha...

korang janagn salah faham lak... aku xde pape perasaan tau kt orang tu, just aku tgk die mcm mane aku tgk korean yg lain... macam aku kate td, sebijik korean la... tp tu dr jauh je...

kebetulan die 1 coach ngn aku,die duk deret sebelah deret aku, belah depan... time 2 aku xperasan pape ag... time dah turun tu baru la aku perasan, bukan la korean... chinese je... hahaha... klon la 2... hahaha...

gitu la ceritanya...

pe pn... yang bestnye, akak ipar aku blanje mkn GCB... syok giler beb... huhuhu...


errkkkk!!! alhamdulillah... hehehe... k la... sampai sini dulu... aku tengah datang idea mencurah2 nak merepek kat dalam kertas... nanti kalau aku ase ok, aku share ngan korang ek...

jalga...

salam....

p/s : jauh perjalanan, luas pemandangan... tapi pemandangan aku takat bilik, lobi hotel, then perjalanan kl - ipoh - kl... huhuhu...

4 komen budak comel:

Anonymous said...

GCB???wa...dr dl xpnh dpt..cik peah..sile blnje sy.. ;(

bUtAnG bUtT0n said...

ele...peah da pnh bg ko rase la...hahaha

Anonymous said...

ala...tme tu rse ckit je.. :(

bUtAnG bUtT0n said...

ok la 2 drpd xde lgsg...huhuhu