Pages

Thursday, May 26, 2011

KoNvo oH kONvO (part 1)

annyong hase yo

ok,topik pd hari ni berkenaan dgn konvokesyen... ye... disebabkn politeknik shah alam akan mengadakan majlis konvo bln dpn yang mana aku sndiri pn terlibat, maka telah menimbulkan minat untuk saya berdiri di sini, membebel berkenaan dengan konvokesyen ini, ye sedara sedari skalian... hahaha... sj je nak melawak walaupn korang tak gelak...

ok... aku sebenarnya memang da lama tunggu majlis konvo ni... ye la... mane tau kot2 xdapat nk sambung degree, sekurang2nye merasa jugak aku majlis konvo sndiri... hahaha... tapi mcm2 hal la...

1st, nak kena bayar macam2... duit tah ke mana... ah, salah aku jugak... sape suh jadi tokey ladang anggur? suh cari keje dari dulu, tak mo... hahaha... padan muka aku... so aku pun amek keputusan untuk mem'pospone' program nak amek lesen krete n motor atas sebab2 di atas...

2nd, ne pulak pakai baju kurung putih plain + kasut itam bertutup... adeh... mane nak cari da... aku survey punye survey, xde pn yg murah2... sume mahal nak mam... hahaha... kalau de yg agk murah pun, xde yg putih plain... sume de corak2... last2 aku angkat 1 baju kt 1 kedai ni... harga aku tutup mata je... xbrani nk tengok lama2... ag pun da xde pilihan... kecian lak tgk akak ipar aku ne bwk aku sana cni semata2 cari baju...

aku story kt akak ipar aku, nanti pas majlis konvo de majlis len lak.. majlis bertunang aku ngn nae saranghae.. hahaha... akak aku bantai gelak.. sebabnye aku still xbrani nk gtau parent aku yg aku da lama couple... hahaha...

hahah... skang ni tinggal nk cari kasut je... da la kasut bertutup... pakai skali je...cz aku bukan keje ofis pun... keje pn idak... hahaha...

macam2... ape pn, aku memang xsabar nk jmpe member2 aku ni... huhuhu...

ok, sampai cni dulu...

jalga...

salam...

p/s : kpd kengkawan ku... jumpe nanti time raptai ek... miss u all...

4 komen budak comel:

Anonymous said...

yeah....cik peah sgt excited nk convo.... ;p

bUtAnG bUtT0n said...

ceh...mcm knl je sape anonymous ni...hahaha

pRotege oN tHe R0ad said...

jumpa lah kita time raptai nnti..tpi bab brtunang tu.hurm..nurm..nmpak..alhamdulilah kalu jadi..hehehe...

bUtAnG bUtT0n said...

aku memain je bab tunang 2 beb...ko jgn ingt betul2 lak...lmbt ag 2...